Felhasználói

Dunkermotoren

2010. végétől a Dunkermotoren Kft. Szabadkán mikromotorok kidolgozásával foglalkozik. 2012. októberétől a vállalat mint bérlő a szabadkai Vámszabad övezet Kft tulajdonában lévő, a Mali Bajmok Ipari övezetének keretein belül bérelt megközelítőleg 4800 m2 csarnokban folytatja tevékenységét. A beruházo jelenleg  megközelítőleg 80 munkást foglalkoztat és a jövőben összesen 200 munkást tervez foglalkoztatni. A cég a beruházás részeként saját fejlesztőközpontot hajtot végre.

Tovább: www.dunkermotoren.de

 

Norma Group

 

2010. szeptemberében alá lett írva az Egyetértési megállapodás a német Norma Group beruházóval mely Szabadkán autóalkatrészek kidolgozásával foglalkozik. Eleget téve az előírt feltételeknek, a 2010.11.23-án aláírt szerződéssel a telek térítésmentes átadásáról jogot formált a saját tulajdonába való telekkönyveztetésre .

A Norma group South East Europe Kft. a Mali Bajmok Ipari övezet C blokkjában, a vámszabad övezet keretein belül egy megközelítőleg 13.000 m2 alapterületű újjonnan felépített gyárcsarnokban, 2011. júliusától a mai napig megközelítőleg 300 munkást foglalkoztat és előreláthatólag 2013. év végéig 340 embert fog foglalkoztatni.

Tovább: www.normagroup.com

 

Continental Contitech

2011. februárjában alá lett írva az Egyetértési megállapodás a német Continental-Contitech beruházóval mely autóalkatrészek kidolgozásával foglalkozik. A vállalat eleget tett azon előírásoknak melyek alapján a 2011.09.15-én aláírt szerződéssel jogot szerzett a telek térítésmentes telekkönyveztetésére a saját tulajdonába.

2011. novemberétől a Contitech Fluid Serbia Kft egy megközelítőleg 6.000 m2 újjonnan felépített termelő gyárcsarnokban, a Mali Bajmok Ipari övezetben, a vámszabad övezet keretein belül működik és megközelítőleg 100 embert foglalkoztat. A vállalat az elkövetkező négy évben összesen megközelítőleg 300 embert tervez foglalkoztatni, és amennyiben a gazdasági és piaci feltételek lehetővé teszik a tervek szerint 2015.-től új termelő gyárcsarnokot építenek és további 400 embert foglalkoztatnak majd.

Tovább: www.contitech.de

 

 

Siemens

 

Korisnici